Η ΟΜΑΔΑ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Χρυσόστομος Μαστρανέστης

Ιδρυτής

Ίδρυσε την οικογενειακή επιχείρηση το 1984 στο χώρο της διακίνησης κατεψυγμένων τροφίμων και το 1988 αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της ΔΕΛΤΑ παγωτού. Σήμερα μετά από όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχημένης πορείας στο χώρο του εμπορίου παραμένει στην εταιρεία έχοντας συμβουλευτικό χαρακτήρα.

Φώτης Μαστρανέστης

Πρόεδρος

Κάτοχος πτυχίου στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται στην ΜΑΣΤΡΑΝΕΣΤΗΣ ΑΕΒΕ από τo 2001 και σήμερα κατέχει τη θέση του Προέδρου της εταιρείας.

Ρένα Μαστρανέστη

Αντιπρόεδρος

Κάτοχος πτυχίου Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Φυσικών Πόρων. Εργάζεται στην ΜΑΣΤΡΑΝΕΣΤΗΣ ΑΕΒΕ από το 2010. Σήμερα κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου.

Σάρρα Τσαλίδου

Προϊσταμένη Λογιστηρίου

Πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Λογιστικής του ΤΕΙ Κοζάνης. Εργάζεται στην εταιρεία από το 1994 και ασχολείται με λογιστικά, φορολογικά και εργατικά θέματα.

Παύλος Ψυχίδης

Υπεύθυνος αποθήκης

Πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κοζάνης, εργάζεται στην εταιρεία ως υπεύθυνος αποθήκης από το 2012.

BANNER

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση