Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

MASTRANESTIS L

Η οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία 40 ετών βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Βατερό Κοζάνης στη Δυτική Μακεδονία.

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 20 ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία και 10 Ι.Χ. αυτοκίνητα πωλητών και διοίκησης.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην αποθήκευση και διανομή προϊόντων με φορτηγά ψυγεία ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

Σήμερα απασχολεί 40 άτομα σε μόνιμη βάση.

KKP4619
KKP4221

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

1984

Μια μικρή επιχείρηση γεννιέται στο χώρο διακίνησης κατεψυγμένων τροφίμων

1988

η επιχείρηση αυτή αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της ΔΕΛΤΑ παγωτού.

1988

Η εταιρεία μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Παναγία Κοζάνης το 1988, όπου και ξεκινά μια σειρά από πολύ σημαντικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες της Ελλάδας.

1993

Ξεκινά η αντιπροσώπευση της ΔΕΛΤΑ τρόφιμα, με διανομή φρέσκου γάλατος για πρώτη φορά εκτός Αττικής.

1999

Έρχεται η συνεργασία με τη Γενική Τροφίμων που περιλαμβάνει τα προϊόντα Μπαρμπα-Στάθης, FROZA και Μακεδονική Σφολιάτα. Σε αυτά τα χρόνια λειτουργίας της η επιχείρηση ΜΑΣΤΡΑΝΕΣΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ πρωτοπορεί , εφαρμόζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα σύστημα φορητής τιμολόγησης

2002

Η ατομική επιχείρηση μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρεία.

2004

Μια νέα εποχή ξεκινάει για την ΜΑΣΤΡΑΝΕΣΤΗΣ ΑΕΒΕ όταν το 2004 μεταφέρει την επιχείρησή της στα 4000 τ.μ. εγκαταστάσεων στο Βατερό Κοζάνης όπου και στεγάζεται μέχρι σήμερα. Στις νέες εγκαταστάσεις ξεκινά η αποθήκευση και διανομή προϊόντων για λογαριασμό τρίτων και η δραστηριότητα στο χώρο τροφοδοσίας καταστημάτων μαζικής εστίασης.

2006

Ξεκινά η συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρεία αλλαντικών ΝΙΚΑΣ και την ίδια χρονιά έρχεται και η συνεργασία της με τη LUTOSA.

2009

Ξεκινά νέα συνεργασία με την ΟΠΤΙΜΑ η οποία βασιζόμενη στα πολύ καλά αποτελέσματα, ενισχύθηκε με τα χρόνια και το 2016 προχώρησε στη αποκλειστική διανομή των προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ. Στη συνέχεια, προκειμένου να εξυπηρετήσει την αγορά του food service με μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, άρχισε να συνεργάζεται με τον Ελληνικό Γύρο παρέχοντας προϊόντα food service

2011

Το 2011 βρίσκει την εταιρεία στα πρώτα βήματα συνεργασίας με την ΒΙΟΣΑΛ.

2013

Μια μικρή δυναμική συνεργασία ξεκινά με την εταιρεία ΚΑΝΑΚΗΣ.

2017

Η εταιρεία ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ από το Ηράκλειο Κρήτης με κατεψυγμένα αλιεύματα καθώς και η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΟΛΥΜΠΟΣ χαλβαδοποιία έρχονται να προστεθούν στην ομάδα των συνεργατών της.

2018

Συνεχίζοντας την αναπτυξιακής της πορεία προχωρά στη δημιουργία μιας νέας βιοτεχνίας παγοκύβων.

BANNER

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση