Χρυσόστομος ΜαστρανέστηςΙδρυτής
Ίδρυσε την οικογενειακή επιχείρηση το 1984 στο χώρο της διακίνησης κατεψυγμένων τροφίμων και το 1988 αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της ΔΕΛΤΑ παγωτού. Σήμερα μετά από όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχημένης πορείας στο χώρο του εμπορίου παραμένει στην εταιρεία έχοντας συμβουλευτικό χαρακτήρα.
Φώτης ΜαστρανέστηςΠρόεδρος
Κάτοχος πτυχίου στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται στην ΜΑΣΤΡΑΝΕΣΤΗΣ ΑΕΒΕ από τo 2001 και σήμερα κατέχει τη θέση του Προέδρου της εταιρείας.
Ρένα ΜαστρανέστηΑντιπρόεδρος
Κάτοχος πτυχίου Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Φυσικών Πόρων. Εργάζεται στην ΜΑΣΤΡΑΝΕΣΤΗΣ ΑΕΒΕ από το 2010. Σήμερα κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου.
Σάρρα ΤσαλίδουΠροϊσταμένη Λογιστηρίου
Πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Λογιστικής του ΤΕΙ Κοζάνης. Εργάζεται στην εταιρεία από το 1994 και ασχολείται με λογιστικά, φορολογικά και εργατικά θέματα.
Τσουρούκης ΔημήτρηςΔιευθυντής Πωλήσεων
Έχοντας εργαστεί από το 1992 στη εταιρεία ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ ήρθε να προστεθεί στο δυναμικό της ΜΑΣΤΡΑΝΕΣΤΗ ΑΕΒΕ το 2018 κατέχοντας τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων.
Παύλος ΨυχίδηςΥπεύθυνος αποθήκης
Πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κοζάνης, εργάζεται στην εταιρεία ως υπεύθυνος αποθήκης από το 2012.